Gordijnen

Sfeer en privacy geven, zonlicht tegenhouden, warmte vasthouden; gordijnen hebben vele functies. Sonty levert diverse soorten gordijnen van topmerken Jab Anstoetz en Kobe. Stel de mooiste set voor ieder raam samen met uw Sonty-adviseur, die voor u geselecteerde stalen en voorbeelden aan u voorlegt. Alles wordt door ons op maat gemaakt en afgewerkt. Onze vakmensen staan klaar om uw gordijnen te plaatsen, inclusief ophanging/montagesysteem.

Inbetweens

Gordijnen mogelijkheden

Vitrage

Vitrage geeft u een comfortabele mix van daglicht en privacy. Laat u door Sonty adviseren over de beste vitrage voor uw woon-, slaap- of werkkamer. Spierwit of een subtiele kleur, effen of een rustig dessin; we creëren de sfeer waar u zich prettig bij voelt.

Inbetweens

Inbetweens

Inbetweens zitten qua dichtheid van de stof tussen de vitrage en overgordijnen in. De gecontroleerde lichtdoorlaat geeft een prachtige lichtinval. In de gloed ziet u net een beetje van de kleur uit de gordijnen terug. Wat betreft de kwaliteit en uitstraling staan de inbetweens van Sonty aan de top.

Overgordijnen

Overgordijnen kunnen lichtdoorlatend, semi-verduisterend of volledig verduisterend zijn. Daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld de akoestiek helpen verbeteren en extra warmte-isolatie bieden. Casual, glamoureus of industrieel; maak uw inrichtingsstijl compleet met overgordijnen in bijpassende patronen, motieven of effen kleuren.

Overgordijnen
Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk