Horren

Sonty biedt verschillende oplossingen op het gebied van horren. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze horren

Inzethor

De inzethor is geschikt voor alle kunststof, houten en aluminium kozijnen en draai-kiepramen. De speciale constructie van de inzethor zorgt ervoor dat het raam nog gewoon kan sluiten, óók als de hor in de opening zit. De inzethor kan dus het hele jaar in de raamopening blijven zitten. Maar ook het wegnemen van de hor is eenvoudig. De rand van de inzethor die tussen het raam en het kozijn komt is extra dun, waardoor er minder spanning op het raam staat dan bij andere inzethorren.

Plissé hordeur

De plissé hordeur kan op elke stand opengezet worden zonder dat de hordeur naar de zijkant openklapt zodra de hordeur wordt losgelaten. De hordeur heeft geen opstaande drempel, maar een platte onderstrip die slechts een paar millimeter hoog is en daardoor geen obstakel vormt voor de doorgang. De plissé hordeur heeft zowel onder als boven een stevige kunststof rupsketting waarmee de hordeur heen en weer beweegt.

Rolhor

De hor is standaard voorzien van een mechanisme waarmee het gaas mooi langzaam oprolt. Aan de onderzijde van de raamopening hoeft niets gemonteerd te worden. Het doorontwikkelde systeem van de rolhor heeft een mooie borstelafsluiting. Deze sluit de opening volledig af, zelfs als er geen vensterbank is waar de rolhor op kan rusten.

Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk