Zonwering in Rijswijk door Sonty

Sonty: uw specialist in

Laminaat in Nootdorp

Op zoek naar laminaat voor in uw woning? 
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Rijswijk

Op zoek naar laminaat in Nootdorp? Sonty staat voor u klaar! Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat. Wij leveren en leggen uw laminaat in Nootdorp. Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte aan!

Wat is laminaat?

Laminaat is een populaire vloerbedekking die vaak wordt toegepast in woningen en openbare gebouwen in Nootdorp. Laminaat is gemaakt van verschillende lagen, doorgaans zijn dit 3 of 4 lagen. De bovenste laag wordt bedrukt met een print. Meestal een afbeelding van hout of steen. Hierdoor krijgt de laminaatvloer een natuurlijke uitstraling. Veel mensen in Nootdorp kiezen voor laminaat omdat er eenvoudig de uitstraling van een houten vloer of een tegelvloer te realiseren is, zonder de nadelen van eerder genoemde vloeren. Zo zijn houten vloeren en tegelvloer in vergelijking met laminaat erg duur.

De voordelen van laminaat in Nootdorp

Een van de grootste voordelen van een laminaatvloer is de prijs. Laminaatvloeren zijn vaak veel goedkoper dan hardhouten of tegelvloeren, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor veel mensen in Nootdorp. Bent u handig? Dan is het in de meeste gevallen vrij eenvoudig om de laminaatvloer zelf te leggen. Desgewenst kunt u het leggen van uw nieuwe vloer ook uitbesteden aan de vakmannen van Sonty. Wist u dat laminaatvloeren weinig onderhoud nodig hebben? Af en toe de laminaatvloer reinigen met een vochtige doek is voldoende!

Daarnaast zijn laminaatvloeren duurzaam en slijtvast. Heeft u een druk huishouden met meerdere gezinsleden en huisdieren? Een laminaatvloer kan tegen een stootje! Laminaatvloeren zijn bestand tegen krassen, vlekken en verkleuringen

Voor ieder wat wils!

Doordat wij een groot aanbod laminaat hebben, zit er voor iedereen wel wat tussen! Wij bieden een scala aan verschillende kleuren. Waaronder wit, bruin, zwart en eiken. Gaat u liever voor een laminaatvloer met een visgraatmotief of een laminaatvloer voorzien van een betonlook in Nootdorp? Bij Sonty kunt u het allemaal vinden.

Uw laminaatvloer laten leggen in Nootdorp

Een van de grote voordelen van laminaat is dat het redelijk eenvoudig zelf te leggen is. Ziet u het niet zitten om deze klus zelf uit te voeren of heeft u er simpelweg geen tijd voor? Geen probleem! De vakmensen van Sonty zorgen ervoor dat uw laminaatvloer in Nootdorp er strak bij komt te liggen.

Zonwering Rijswijk

Sfeervol genieten

Bent u op zoek laminaat voor uw woning of bedrijfspand? Schakel de vakmensen van Sonty in voor: 

– Het leveren van uw nieuwe laminaatvloer
– Het leggen van uw laminaatvloer 

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Rijswijk

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u volop kunt genieten in uw eigen woning. 

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk