Offerte aanvragen

Bent u geïnspireerd door ons werk en benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Hieronder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen na het invullen van het offerteformulier.

 • Beschrijf hier de afmetingen van het object (kozijn of muur) in millimeters, zodat we u een nauwkeurigere offerte kunnen sturen.
 • Bij interesse in buitenzonwering, rolluiken of iets vergelijkbaars, helpen foto's voor een snelle en nauwkeurige offerte.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 15 MB.

  “De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

  “Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

  “Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”