Raamdecoratie

Sonty biedt verschillende oplossingen op het gebied van raamdecoratie. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Raamdecoratie mogelijkheden

Houten / Aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn sfeervol en passen in ieder modern interieur. Naast dat ze prachtig staan in uw ruimte, zijn ze ook nog eens erg functioneel. Met jaloezieën regelt u namelijk gemakkelijk zelf de lichtinval en doorkijk in uw ruimte. Jaloezieën zijn leverbaar in zowel een 25 mm als een 50 mm uitvoering.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden, en waarmee eenvoudig een raam afgedekt kan worden.

Een duo rolgordijn, ook wel multishade genoemd, heeft stofbanen en gaasbanen. Deze schuiven voor elkaar langs, waardoor je zelf de lichtinval en privacy kan bepalen. Ideaal voor bijvoorbeeld de woonkamer.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn is een specifiek type gordijn. Vouwgordijnen verschillen van andere raambekleding doordat ze gelijkmatig zigzaggend opstapelen bij het openen. In opgetrokken stand is er een strak horizontaal pakket stof bovenaan het raam.

Plissé

Onze lichtdoorlatende plisséstoffen filteren het licht en zorgen ervoor dat er geen hinderlijk zonlicht, maar wel genoeg daglicht naar binnen komt. Dit geeft uw huis een mooie en warme sfeer waardoor u altijd fijn thuiskomt.

Du-pli

Met du-pli haalt u niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet u ook van flink wat voordelen. Du-pli’s maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

Raamdecoratie Style by ABZ

Style by ABZ

Vakkundig handwerk, hoogwaardige materialen en altijd smaakvol; dankzij Style by ABZ kunnen we zeggen dat de beste raamdecoratie uit Nederland komt. Aluminium en houten
jaloezieën, plissé en duo-plissé, rolgordijnen en vouwgordijnen; ieder product is uit te rusten met kindveilige, draadloze bediening en smarthome-snufjes. Style by ABZ, advies en
vakkundige montage by Sonty.

Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk