Shutters

Regel zelf de gewenste hoeveelheid licht en privacy met shutters. In onze winkel vertellen we u graag over de diverse mogelijkheden met aluminium en houten shutters op maat.

Shutters wit

Shutters mogelijkheden

Houten shutters

Sonty levert houten shutters op maat voor kleine ramen tot grote raampartijen. De houten shutters van Blend zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, die altijd een duurzaamheidskeurmerk dragen. Voor de vochtige ruimtes heeft Blend prachtige imitatiehouten shutters. Transparante lak, natuurlijke tinten of een RAL-kleur naar keuze, met nerfstructuur of volledig effen; uw houten shutters worden afgewerkt naar uw wensen.

Houten shutters
Aluminium shutters

Aluminium shutters

Als go-to collectie aluminium shutters hebben we gekozen voor Fractions. Dit merk staat voor gebruiksvriendelijkheid, gemak in onderhoud en oogstrelend design. De unieke aluminium shutters zijn ideaal voor draaikiep- en kantelramen en deuren. Ze sluiten overal naadloos aan, want ze worden door Sonty op maat gemaakt en desgewenst gemonteerd. In de winkel helpen we u graag een keuze te maken uit de verschillende designs en kleuren.

Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk