Vloeren

Woninginrichting begint met een stijlvolle kwaliteitsvloer. Bekijk hieronder een overzicht van ons aanbod. Laat u verder inspireren en adviseren in onze woonwinkel in Nootdorp.

PVC Visgraat vloer

Vloeren mogelijkheden

Laminaat

Of u nu een moderne, klassieke of rustieke woonstijl heeft, er is altijd een laminaatvloer die uw interieur kan versterken. Met de Natural Life-collecties levert Sonty laminaat van het hoogste segment. Van warme houttinten tot strakke betonlook designs; we adviseren u een duurzame kwaliteits-laminaatvloer in uw persoonlijke stijl.

Laminaat
PVC vloer

Pvc vloeren

Duurzame vloeren in vele stijlen vindt u ook in de categorie ‘pvc’. Met het onlangs gelanceerde merk Natural Life hebben we next level click-pvc in de vloerencollectie. Deze pvc vloeren voldoen aan hoge eisen waarvan u niet wist dat u ze had, zoals: ftalaat-vrij, geproduceerd in Zwitserland (op zonne-energie) en gemakkelijk over een bestaande vloer heen te leggen. Met topkwaliteit pvc van Ambiant en Belakos heeft u nog veel meer keuze in kleurtinten, dessins, plankformaten en legpatronen.

Tapijt

Kwaliteit, comfort, stijl, geluidsdemping; welke eisen stelt u aan tapijt? Sonty kan u de juiste vloerbedekking adviseren, leveren en leggen. Hoog- of laagpolig, ruw of zacht, rubber of kurken onderlaag; het zal hoe dan ook een eersteklas tapijt zijn. Van Jab Anstoetz bijvoorbeeld. Dit exclusieve merk biedt keuze uit natuurlijke vezels voor allround comfort en innovatieve vezels met vele gunstige eigenschappen. Of wat dacht u van een Belakos tapijt? Duurzaam, kwalitatief en breed toepasbaar voor woning- en projectinrichting.

Tapijt
Woninginrichting

Vloerkleden

Creëer comfortabele hotspots met op maat gemaakte vloerkleden. Alle tapijt in ons assortiment, van zowel Jab Anstoetz als Belakos, kunnen wij als vloerkleed leveren. Denk alvast na over uw wensen en laat u niet beperken in vorm en afmetingen. Alles is mogelijk bij Sonty. Kom naar onze winkel om alle mogelijkheden voor uw custom vloerkleed te
bespreken.

Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk