Wandbekleding

Een stevig en stijlvol behang op de muur, met wandpanelen op de juiste plaatsen, afgewerkt met sierlijsten en speciale plinten; Sonty is er voor uw complete wandbekleding.

Inbetweens

Wandbekleding mogelijkheden

Behang

Arte, Chivasso, Elitis; wie kwaliteitsbehang zoekt, zit goed bij Sonty. Uit deze drie topmerken hebben we een assortiment samengesteld van gangbare en bijzondere kleuren, subtiele
motieven, reliëf-effecten en artistieke prints. In onze winkel brengt uw adviseur diverse stalen en stijlboeken tot leven, zodat u voor ieder vertrek het mooiste behang kiest.

Behang
Wandpanelen

Wandpanelen

Met wandpanelen geeft u de muur een extra dimensie. Kies uit de vele decors met strakke lijnen, golven, geometrische vormen en ronduit creatieve patronen. Plaats ze langs de hele muur of creëer eyecatchers met losse panelen; met de 3D wandpanelen van Orac Decor heeft u tal van mogelijkheden, die we u graag voorleggen in de winkel.

Sierlijsten & speciale plinten

Met de collecties van Orac Decor kunnen we iedere muur van top tot teen speciaal maken. We beschikken namelijk over een aantal geweldige sierlijsten en speciale plinten. In combinatie met wandpanelen en behang kunt u uw creativiteit volledig in de muur kwijt.

Overgordijnen
Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk