Zonwering

Sonty biedt verschillende oplossingen op het gebied van zonwering. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zonwering mogelijkheden

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is een zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Het scherm strekt zich uit boven het terras, zonder dat u er tegenaan kunt lopen. Zittend of staand heeft u vrij uitzicht en alle ruimte.

Open het knikarmscherm die u buiten heeft hangen zover als u wilt. Omdat de zon er niet onderdoor schijnt, blijft het zonlicht weg bij de ramen van uw huis. Daardoor blijft het ook binnen heerlijk koel. Bovendien beschermt u zo ook uw meubels en houten vloer tegen verkleuring. Een knikarmscherm biedt u dus vele voordelen!

Uitvalschermen

Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als u het scherm wilt laten zakken, bewegen de armen horizontaal mee. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar u niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houdt u volledig zicht naar buiten.

Screens

Voelt uw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houdt u tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kunt u, uw huis – én uw hoofd – niet koel houden. Een screendoek is gemaakt van glasvezel, omhuld met polyvinyl. Glasvezeldoek kenmerkt zich door een zeer hoge zonreflectie. Dankzij de open weefstructuur heeft het doek een vrij doorzicht naar buiten. Glasvezeldoek is uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Ideaal dus voor uw huis of kantoor.

Rolluiken

Een rolluik biedt isolatie, veiligheid en privacy. Tevens is het verduisterend en energiebesparend. Wij leveren rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen. Klaar voor jarenlang probleemloos gebruik. Benieuwd of uw huis ook geschikt is voor een rolluik neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kwaliteit van Sunmaster

Wij leveren en monteren uitsluitend kwaliteitsproducten. Deze kwaliteit zoeken en vinden we dicht bij huis. Onze knikarmschermen, uitvalschermen, screens en rolluiken zijn ‘made in Nijkerk’ door Sunmaster, al 50 jaar een toonaangevende producent van buitenzonwering. Zo houden we de lijnen kort, net als de transportroutes, en werken we met oerdegelijke producten.

Markiezen

De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van het frame is de markies ook een verfraaiing voor uw gevel. Het frame is verkrijgbaar in aluminium of hardhout, tevens zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot de bediening. Zo kunt u ervoor kiezen om uw markies handmatig te bedienen of elektrisch door middel van een afstandsbediening.

Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk