Zonwering in Benthuizen door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in BENTHUIZEN

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Benthuizen

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering Benthuizen

Veel woningen en bedrijfspanden in het pittoreske Benthuizen zijn nog niet van zonwering voorzien. Daar zorgt de stralende zon nog voor toegeknepen ogen, onleesbare beeldschermen en oververhitte werknemers. Gasten in de horeca dragen binnen een zonnebril, die ze in de sterk opgewarmde winkel op de hoek hebben gekocht. Met de ongetemde zon worden serres een broeikas, ook in de herfst en de winter. In de zomer brandt men haast weg op de veranda en op het terras… Gelukkig is voorgaande flink overdreven en is de werkelijkheid een stuk zonniger. Wij van Sonty zijn inmiddels regelmatig te vinden in Benthuizen om zonwering te monteren. Binnenkort ook bij u? Lees meer over onze producten en service!

Waarom zonwering laten monteren?

Het laten plaatsen van zonwering bij u in Benthuizen brengt vele voordelen met zich mee. Wij houden van de zon, maar weten ook dat deze voor behoorlijk wat hinder zorgen. Daar heeft u hierboven al een en ander over kunnen lezen. Waarschijnlijk heeft u het zelf ook al eens ondervonden. Een zonnescherm zorgt voor minder lichtinval van buiten en werkt verkoelend, wat in de zomer erg fijn kan zijn. Sommige soorten zonwering werken daarnaast warmte-isolerend in de winter. Zowel bedrijven als particulieren in Benthuizen hebben voordeel van zonwering. Denk maar eens aan de energiekosten die u ermee bespaart. De airco en de verwarming kunnen immers een standje lager.

Zonwering voor buiten

Welke soort zonwering kunnen we bij u in Benthuizen monteren? We helpen u graag met de keuze. Hieronder vertellen we meer over zonwering voor buiten. Ook voor zonwering binnen kunt u bij Sonty terecht. Kijk voor meer info onder ‘raamdecoratie’.

Zonneschermen

Zonneschermen zijn een zeer effectieve soort zonwering. Daarbij kunt u kiezen uit knikarmschermen en uitvalschermen. Komt de zonwering op een plek in Benthuizen waar veel mensen lopen? Kies dan voor knikarmschermen. Bij het uitklappen lopen de armen parallel aan het scherm. De armen van uitvalschermen steunen tegen de gevel. Er is ook nog een derde soort in deze categorie, namelijk markiezen. Bij winkels en horeca in Benthuizen is deze zonwering zeer gewild. Ze geven uw pand een klassieke uitstraling en bieden volop ruimte voor bedrijfslogo’s en reclame.

Screens en rolluiken

Heeft u voor uw woning of bedrijf in Benthuizen liever zonwering die helemaal niet uitsteekt? Dan zijn screens of rolluiken uw go to zonwering. Screens houden tot 90% van het zonlicht en de warmte buiten. Tegelijk bieden ze doorkijk naar buiten. Rolluiken houden nog meer licht tegen en bieden geen doorkijk. Tip: houd in de winter overdag de rolluiken omhoog en doe ze ‘s avonds dicht. Zo houdt u de opgebouwde warmte zo veel mogelijk vast en hoeft u minder te stoken. Zowel rolluiken als screens monteren we regelmatig aan kantoorpanden, appartementen, winkels, villa’s en eengezinswoningen. Zonwering voor iedereen in Benthuizen, dus.

Zonwering op het terras en in de tuin

Bij Sonty hebben we voor elke toepassing de juiste zonwering. In Benthuizen komen we regelmatig in tuinen en op terrassen om zonneschermen te plaatsen. We hebben speciale zonwering voor pergola’s, serres en terrasoverkappingen. Zo kunt u altijd genieten van de zon, maar met mate.

Elektrisch bedieningsgemak

Vrijwel elke soort zonwering kunnen we leveren in elektrisch bedienbare uitvoering. Ook kunnen we mogelijk uw bestaande zonnescherm elektrisch bedienbaar maken. Zo kunt u met een afstandsbediening uw zonwering in Benthuizen in- en uitschuiven. Gemak dient de mens!

Zonwering in Benthuizen laten plaatsen

Ons montagebedrijf voor zonwering is vlakbij Benthuizen gevestigd. We hebben vele soorten A-kwaliteit zonwering op voorraad. We zijn flexibel met afspraken maken en strak met afspraken nakomen. Minstens zo belangrijk: we zorgen voor een vakkundige montage met oog voor detail. We geven twee jaar garantie op de montage van zonwering in Benthuizen. Hiermee laten we zien dat we achter de kwaliteit van onze producten en het vakmanschap van onze monteurs staan. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Zonwering Benthuizen

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Benthuizen

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk