Zonwering in Den Haag door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Berkel en Rodenrijs

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Berkel en Rodenrijs

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Berkel en Rodenrijs bespaart met zonwering

Wandelen in natuurgebied De Groenzoom, buiten trainen op een van de sportvelden of vliegtuigen spotten bij het naastgelegen Rotterdam The Hague Airport; als de zon schijnt, dan komt Berkel en Rodenrijs naar buiten. In veel gevallen is de zon dan ook een graag geziene gast in gemeente Lansingerland. Toch zien we ook in Berkel en Rodenrijs de vraag naar zonwering toenemen. Men laat zonwering monteren om het binnenklimaat in kantoren, winkels en horeca te verbeteren, om zoninval op beeldschermen tegen te gaan of om de woning lekker koel te houden. Wat uw beweegreden ook is, Sonty komt graag bij u in Berkel en Rodenrijs zonwering plaatsen. Vraag vandaag nog een offerte aan!

 

De airco kan lager

Een van de voornaamste redenen om zonwering te monteren, is verbeteren van het binnenklimaat. Stelt u maar eens voor: u werkt in een bedrijfspand met grote ramen en een daglichtkoepel. Wanneer de zon volop op al dat glaswerk schijnt, dan ontstaat er een broeikaseffect. Het gevolg is dat het binnen warm en benauwd wordt. Dat is niet best voor de productiviteit en gezondheid, dus gaat de airco een tandje harder. De extra kosten die hierdoor ontstaan zijn aanzienlijk. We gaan er vanuit dat men in Berkel en Rodenrijs wel houdt van een flinke kostenbesparing. Door zonwering te (laten) plaatsen, kan de airco juist een tandje lager.

 

Verkoeling voor uw klanten

Ontvangt u klanten of relaties in uw bedrijf, winkel of horecagelegenheid in Berkel en Rodenrijs? Dan zult u er ongetwijfeld alles aan doen om het hen naar de zin te maken. Wanneer zij zich bij u op hun gemak voelen, zullen ze eerder geneigd zijn om met u in zee te gaan. Zorg daarom voor een heerlijk koele ontvangstruimte, vergaderzaal of showroom met zonwering van Sonty en word een oase in Berkel en Rodenrijs.

 

Karakteristieke zonwering in Berkel en Rodenrijs

Zonwering is er in vele maten en vormen. Sonty verdeelt haar assortiment in een aantal categorieën, op basis van techniek en functie. Uiteraard is de voornaamste functie altijd het weren van zonnestraling van buiten naar binnen. Daarnaast heeft elke categorie zonwering unieke eigenschappen en extra voordelen. Zo is een knikarmscherm zeer geschikt voor terrassen en plekken waar veel mensen lopen, omdat er geen delen uitsteken onder het scherm. Een rolluik zorgt voor extra veiligheid en isolatie. Zoekt u een klassieke look, kies dan voor een klassieke markies. Deze gebogen schermen geven karakter aan uw gevel in Berkel en Rodenrijs. Ja, zonwering kan zeker ook mooi zijn!

 

Neem contact op met Sonty!

Zoekt u een bedrijf voor montage van zonwering in Berkel en Rodenrijs, dan vindt u in Sonty een betrouwbare partner. Van tevoren wordt er helder met u gecommuniceerd om uw wensen in beeld te krijgen. De montage gebeurt met oog voor detail en vakmanschap. Met twee jaar garantie op de montage, schept Sonty een extra portie vertrouwen. Laat u ook zonwering plaatsen in Berkel en Rodenrijs? Naam contact op met Sonty voor een adviesgesprek en vrijblijvende offerte.

Zonwering in Berkel en Rodenrijs

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Berkel en Rodenrijs

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk