Zonwering in Delft door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Delft

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Delft

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Delft laten plaatsen?

Bij Sonty monteren en onderhouden wij binnen- en buitenzonwering in de regio Delft. Door middel van een zonnescherm houdt u uw woning of kantoor lekker koel op zomerse dagen. Wij leveren en monteren zonneschermen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Service en klantvriendelijkheid vinden wij belangrijk, en zullen dit bij elke project centraal zetten.

A-kwaliteit zonwering

Of u nu op zoek bent naar rolluiken, knikarmschermen, screens, uitvalschermen of jaloezieën in Delft: bij Sonty zorgen wij voor de beste kwaliteit. Omdat wij met A-merken werken, kunnen onze producten tot wel 15 jaar meegaan. Sonty plaatst rolluiken in Delft op elke hoogte. Dus woont u in een flat, zoekt u zonwering voor het zolderraam of is uw kantoor gevestigd op de hoogste verdieping? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Voordelen van zonwering

Zonwering heeft verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is het verkoelen van uw woning. Tegenwoordig is zonwering niet meer alleen functioneel. Het toevoegen van zonneschermen brengt meer sfeer aan uw woning. Tot slot is zonwering privacy verhogend en het geeft u een veilig gevoel. Vooral rolluiken zorgen ervoor dat u zich veilig voelt in uw woning in Delft.

Screens Delft

Het aanbrengen van een screen is een trend. Naast dat screens zonwerend zijn, zijn ze ook waterbestendig en energiebesparend. Het grote voordeel van screens? U kunt overdag wel naar buiten kijken wanneer de screen naar beneden is, maar mensen kunnen niet naar binnen kijken. Bent u op zoek naar screens in Delft? Schakel ons vandaag nog in!

Kwaliteit en service

Bij Sonty staan service en kwaliteit centraal. Wist u dat u naast de standaard garantietermijn op onze zonneschermen ook 2 jaar garantie heeft op de montage zelf? Mocht er binnen 2 jaar iets met uw zonnescherm, screens of markiezen in Delft zijn, kunt u altijd contact opnemen met onze collega’s. Omdat alle zonwering waarmee wij werken in Nederland wordt gemaakt, heeft Sonty een snelle levering.

Persoonlijk advies in Delft

Behoefte om uw wensen door te spreken voor u zonwering laat plaatsen in Delft? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, door ons te bellen op 015 206 1140 of door een mail te sturen naar aanvragen@sonty.nl. Onze specialisten van Sonty komen graag langs in Delft om uw wensen te bespreken.

Zonwering Delft

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Delft

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk