Zonwering in Den Haag door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Den haag

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Den Haag

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Den Haag laten plaatsen?

U bent op zoek naar een zonnescherm of markiezen in Den Haag. Bij Sonty zijn wij gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van binnen- en buitenzonwering. Ons Sonty-team zet bij elk project kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal!

Soorten zonwering

Bij Sonty (nabij Den Haag) zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten zonneschermen. Wij werken met A-merken, waardoor uw zonnescherm tot wel 15 jaar mee gaat. Wij leveren o.a. de volgende soorten zonwering:

  • Knikarmscherm;
  • Screens;
  • Uitvalscherm;
  • Rolluiken;
  • Jaloezieën.

Maatwerk en service

Sonty (nabij Den Haag) is dé specialist op het gebied van advies, montage en service op het gebied van zonneschermen, markiezen en zonneschermdoeken. Wij werken met precisie en letten graag op details. Onze vakmensen werken netjes en zullen de locatie altijd netjes achterlaten. Door het gebruik van diverse A-merken kunnen wij u jarenlang plezier garanderen. Naast de standaard garantietermijn, garanderen wij bij Sonty een montagegarantie van 2 jaar!

Knikarmscherm laten plaatsen in Den Haag?

Een van onze specialiteiten is het monteren van knikarmschermen in Den Haag en omgeving. Elke gevel is anders en vraagt dan ook om een andere manier van monteren. We zullen vooraf uw gevel in Den Haag bekijken en vaststellen wat de juiste montagewijze is. Of u nu een standaardmaat nodig heeft of een zonnescherm op maat: Sonty weet wat het beste voor u is. Wanneer het raamscherm op de juiste manier gemonteerd is, geniet u maximaal van uw tuin of terras. Ideaal om op een warme zomerdag van de schaduw te genieten.

Raambekleding

Zwarte jaloezieën: de trend van dit moment. Naast buitenzonwering kunnen wij u adviseren over binnenzonwering in Den Haag. Uw woning volgens de trend inrichten? Onze interieurspecialisten van Sonty denken graag met u mee op het gebied van jaloezieën in Den Haag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zonwering in Den Haag: persoonlijk advies

Onze specialisten voorzien u graag van persoonlijk advies op het gebied van zonneschermen, markiezen en zonneschermdoeken in Den Haag. U kunt ons bereiken door ons te bellen op 015 206 1140 of door een mail te sturen naar aanvragen@sonty.nl. Onze specialisten van Sonty komen graag bij u langs om u te adviseren over zonwering!

Zonwering Den Haag

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Den Haag

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk