Zonwering in Leiderdorp door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Leiderdorp

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Leiderdorp

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zoekt u een lokaal vakbedrijf voor de montage van zonwering bij u in Leiderdorp? Sonty komt naar u toe! Vanuit Nootdorp leveren we vele soorten zonwering, zonneschermen en rolluiken van A-kwaliteit. Monteren doen we vakkundig, met oog voor detail en met twee jaar garantie. Geniet buiten van de zon en binnen van een fijn klimaat. Wanneer zullen we bij uw woning of bedrijf in Leiderdorp zonwering monteren? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Waarom zonwering in Nederland?

Zonwering in ons koude, grijze kikkerlandje, heeft dat wel zin? We klagen graag over het weer in Nederland, maar er worden jaarlijks toch zo’n 1600 zonuren geteld in Leiderdorp. Zonwering plaatsen is dus wel degelijk een goed idee. Werknemers in kantoren hebben er baat bij, dat de zon niet meer op het beeldscherm schijnt. Gasten in de horeca hoeven niet meer in de brandende zon te zitten. Winkels en woningen warmen niet meer op tot tropische binnentemperaturen. Ja, zelfs in de herfst en winter bent u blij, wanneer bij u in Leiderdorp zonwering is geplaatst. De laagstaande zon kan dan verraderlijk naar binnen stralen en u verblinden.

Welke zonwering kiest u?

Weet u al welke soort zonwering u voor uw Leiderdorpse woning of bedrijf kiest? Gaat u voor zonneschermen aan de gevel, zoals knikarmschermen of uitvalschermen? Klassieke markiezen, misschien? Voor winkels en horeca zijn voorgaande de meestgekozen soorten zonweringen in Leiderdorp. Voor kantoorpanden wordt vaak gekozen voor screens. Ook scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen gaan vaak voor deze soort zonwering. In Leiderdorp komen inbraken in woningen en bedrijven helaas nog steeds voor. Met rolluiken vergroot u uw woon- of werkplezier en zorgt u tegelijk voor extra veiligheid.

Zonwering voor buiten

De zonwering die we bij u in Leiderdorp kunnen leveren, wordt altijd aan de buitenkant van het pand gemonteerd. Daarnaast hebben we speciale zonneschermen voor uw serre, veranda of terrasoverkapping. Verandazonwering en pergolazonwering zijn stevig en windvast. Ze worden standaard als elektrisch bedienbare zonwering bij u in Leiderdorp geleverd en gemonteerd. Ook de andere soorten zonwering kunnen we veelal met elektrisch bediening leveren.

Zonwering in Leiderdorp laten plaatsen

Bent u overtuigd van de noodzaak van zonwering, zelfs in Leiderdorp, Nederland? Als lokaal vakbedrijf komen we graag vanuit Nootdorp naar u toe. Van tevoren brengen we goed uw wensen en situatie in kaart en we zorgen voor een strakke afwerking. Heeft u vragen over zonwering monteren in Leiderdorp, of andere diensten van Sonty? Neem gerust contact met ons op via de gegevens onderaan deze site.

Zonwering Leiderdorp

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Leiderdorp

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk