Zonwering in Leidschendam door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Leidschendam

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Leidschendam

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Leidschendam laten plaatsen?

U komt het overal in Leidschendam tegen: zonwering. Het is niet alleen een prachtig gezicht, maar biedt ook de nodige voordelen. Zo houdt u de brandende zon makkelijk buiten de deur, waardoor het zomers heerlijk koel blijft. Bent u zelf van plan om in Leidschendam zonwering te laten plaatsen, zoals: een zonnescherm of knikarmscherm? Schakel dan Sonty in. Wij hebben namelijk voor iedere situatie het juiste systeem in huis. Neem vandaag nog contact met ons op!

Verschillende typen

Het is u vast wel eens opgevallen. Wanneer u door Leidschendam rijdt, komt u verschillende soorten zonwering tegen: zonneschermen, jaloezieën, knikarmschermen en meer. Bij Sonty bieden wij ze stuk voor stuk aan. Wel werken wij alleen met A-merken. Zo weet u zeker dat uw zonwering in Leidschendam tot wel 15 jaar meegaat. Wij leveren bijvoorbeeld:

  • Screens;
  • Uitvalschermen;
  • Knikarmschermen;
  • Jaloezieën;
  • Rolluiken.

Op maat gemaakt

Zonwering komt in verschillende soorten en maten voor – ook in Leidschendam. Hoe een scherm, luik of jaloezie er precies uit komt te zien is van verschillende factoren afhankelijk. Niet alleen van smaak, maar ook van de bouw van uw woning. Daarom bieden wij bij Sonty niet alleen standaardmaten, maar leveren wij ook op maat gemaakte producten.

Ook bij het monteren moet er goed naar de situatie worden gekeken. Hoe de zonwering op een gevel geplaatst moet worden, verschilt ook binnen Leidschendam sterk. De monteur van Sonty komt daarom altijd bij u langs om de manier van montage te bepalen. Zo bieden wij ook op dit gebied altijd maatwerk aan.

Onze garanties

Toegegeven: het laten monteren van een zonwering in Leidschendam vraagt vaak om een financiële investering. U wilt dan ook dat dit goed gebeurt. Daarom werken wij met merken, die jarenlang plezier garanderen. Dus: van hoge kwaliteit. Bovendien gaan onze monteurs netjes en secuur te werk. Mocht er toch iets misgaan? Dan kunt u twee jaar lang vertrouwen op onze montagegarantie. Wel zo prettig.

Vanuit Leidschendam zonwering kopen?

Eindelijk is het weer zover: de warme zomer staat weer voor de deur. Om de warmte buiten te houden, kunt u ervoor kiezen om in Leidschendam zonwering te laten plaatsen. Daarvoor gaat u natuurlijk naar Sonty. Vraag vandaag nog een offerte aan of bezoek onze showroom. Navigeer hiervoor naar de Reflectiestraat 51 in Nootdorp. Bel bij vragen gerust naar 015 206 1140. Zonneschermen, knikarmschermen en andere systemen: bij ons kunt u – ook vanuit Leidschendam – altijd de gewenste zonwering kopen.

Zonwering Leidschendam

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Leidschendam

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk