Zonwering in Rijswijk door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in rijswijk

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Rijswijk

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Rijswijk laten plaatsen?

Vanuit Rijswijk helpen wij bij Sonty veel bezoekers die op zoek zijn naar de juiste zonwering. Of u nu een zonnescherm zoekt voor uw kantoor, zolderraam of buitendeur: wij helpen inwoners van Rijswijk met de juiste keuze. Onze specialisten vertellen u graag over de eindeloze mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op!

Redenen om voor markiezen te gaan

U woont in het mooie Rijswijk en bent op zoek naar zonwering: markiezen trekken uw aandacht. Door hun vorm en kleur kunnen markiezen uw woning een luxe uitstraling geven. Deze vorm van zonwering geeft u volledige bescherming tegen de zon: niet alleen omdat de luifel aan de voorkant gesloten is, ook de zijkanten bieden een extra beschermlaag. Als u uw woning in Rijswijk wilt omtoveren tot landhuis, zijn markiezen van Sonty een uitstekende oplossing!

Andere soorten zonneschermen

Misschien vindt u als inwoner van Rijswijk een andere vorm van zonwering mooier. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van afscherming. Of u nu in Rijswijk gaat voor een knikarmscherm, rolluik of binnenzonwering: bij Sonty bent u aan het juiste adres. Wilt u weten wat de trends zijn op het gebied van jaloezieën, voor uw woning in Rijswijk? Onze interieurspecialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste raamdecoratie.

Garantie op uw zonwering in Rijswijk

Bij Sonty zetten wij service en klantvriendelijkheid op de eerste plek bij het monteren van zonwering. Wij ontvangen u graag in onze showroom nabij Rijswijk om uw wensen op het gebied van raamdecoratie te bespreken. Wist u dat u naast de standaard garantie ook nog 2 jaar garantie op de montage krijgt?

Tijd voor zonwering in Rijswijk?

Twijfelt u over een zonnedoek in Rijswijk? De specialisten van Sonty komen graag langs bij uw woning om de mogelijkheden te bekijken. Er zijn altijd genoeg mogelijkheden te bedenken op het gebied van zonwering. Bel vandaag nog met 015 206 1140 of mail naar aanvragen@sonty.nl om een afspraak te maken! Onze vakmannen van Sonty gaan graag de uitdaging aan om ook voor u passende zonwering te vinden.

Zonwering Rijswijk

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Rijswijk

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk