Zonwering in Den Haag door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Voorburg

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Voorburg

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Voorburg

Voorburg ligt in het gebied met de meeste jaarlijkse zonuren van Nederland. Dat is erg prettig voor wie houdt van het buitenleven. Een klein nadeel is, dat de zon ook van buiten naar binnen schijnt. Dat zorgt voor opwarming van huizen, kantoorpanden, winkels etc. Daarom komen de monteurs van Sonty uit Nootdorp regelmatig in Voorburg om zonwering te plaatsen. Binnenkort ook bij u? Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

Zonwering is multifunctioneel

Het moge duidelijk zijn dat zonwering bedoeld is om zonnestralen te blokkeren of dempen. Hiermee zorgt u voor minder (snelle) opwarming van de lucht binnen en vermindert u lichtinval op bijvoorbeeld beeldschermen. Zo bespaart u behoorlijk op kosten voor airconditioning en heeft u toch een prettig binnenklimaat. U krijgt echter meer voordelen op de koop toe, wanneer u zonwering in Voorburg laat plaatsen. De extra’s hangen af van het soort zonwering dat u kiest. Zo werkt een rolluik erg demotiverend voor inbrekers en bieden ze een grote mate van privacy.

 

Soorten zonwering

Bij Sonty werken we met een breed assortiment aan zonweringen. Elke soort heeft haar eigen voor- en nadelen.

  • Knikarmschermen: twee scharnierende armen knikken naar buiten, waardoor het scherm uitschuift. Een compacte oplossing, zonder uitstekende delen.
    Uitvalschermen: Bij het uitklappen bewegen twee rechte armen van de gevel af en nemen het scherm mee. Eenmaal uitgeschoven staan de twee armen in een hoek van 45 graden op het scherm.
  • Screens: samen met rolluiken de meest ruimtebesparende oplossing. Screens zijn een veelgekozen oplossing voor kantoorpanden in Voorburg. Geautomatiseerde screens kunnen in groepen worden in- en uitgeschoven.
  • Rolluiken: naast extra veiligheid bieden rolluiken ook nog eens extra isolatie.
  • Markiezen: charmante, gebogen zonneschermen. Zorgen voor een klassieke uitstraling van uw winkel of restaurant, zeer geschikt om te bedrukken met logo’s en
    reclame.
  • Zonwering in de tuin: zorg voor schaduwplekken in de tuin met pergola- en verandazonwering.

Sonty monteert zonwering in Voorburg

Welke soort zonwering is het beste voor uw woning, bedrijfspand, winkel of restaurant in Voorburg? Wij van Sonty adviseren u graag. Wat u ook kiest, we zullen met oog voor detail de zonwering in Voorburg komen plaatsen. Om er zeker van te zijn dat u tevreden blijft, bieden wij u twee jaar garantie op de montage. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Zonwering Voorburg

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Voorburg

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk