Zonwering in Waddinxveen door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Waddinxveen

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Waddinxveen

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

In Nederland zijn we over het algemeen maar wat blij wanneer de zon lekker schijnt. Eindelijk naar buiten! Toch komen we regelmatig naar Waddinxveen om zonwering te plaatsen. De zon kan namelijk zorgen voor de nodige ongemakken, wanneer deze door het raam naar binnen schijnt. Het wordt dan snel broeierig warm binnen. Met toegeknepen ogen tuurt men op het beeldscherm om nog iets te kunnen zien. Ondertussen worden werknemers, klanten en gasten suf en futloos. Dit scenario kunt u voorkomen, door op de zaak en in uw huis in Waddinxveen zonwering te (laten) plaatsen. Sonty is daarvoor het aangewezen vakbedrijf in de regio. Met oog voor detail, zorgen wij voor professionele plaatsing en een strakke afwerking van uw zonwering.

Waarom zonwering plaatsen?

Wat zijn de voornaamste redenen dat men in Waddinxveen zonwering laat plaatsen? We lieten het zojuist al doorschemeren: wanneer de zon vrij spel heeft om door het raam naar binnen te schijnen, ontstaat in korte tijd een broeikaseffect bij u binnen. In werksituaties zorgt dit voor verminderde productiviteit en mogelijk meer uitval van personeel. Gasten in de horeca en klanten van winkels zullen zich minder op hun gemak voelen en wellicht de zaak verlaten. Thuis ontspannen zal ook lastig worden, wanneer de temperatuur alsmaar oploopt en het zonlicht iedereen verblindt. Het plaatsen van zonwering in Waddinxveen verbetert dus uw woonplezier en is een slimme zakelijke keuze.

“Topkwaliteit en uitstekend vakmanschap”

Wij zijn een jong en energiek bedrijf in zonwering, raamdecoratie en horren. Onze medewerkers touren dagelijks door de regio om vakwerk af te leveren. Zij zijn dan ook regelmatig in Waddinxveen te vinden om zonwering te plaatsen. Bij Sonty staan service en kwaliteit op een gedeelde eerste plaats. Dat zien we terug in de reacties van onze klanten. Zo laat Joey in een review weten: “Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap”….”voor zonwering moet je bij deze mannen zijn!” Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering bij u in Waddinxveen? We zullen ze hieronder kort toelichten.

Soorten zonwering

Er zijn verschillende soorten zonwering om uit te kiezen. De keuze hangt af van uw smaak en de toepassingssituatie. Voor appartementen en kantoorgebouwen in Waddinxveen zal de keuze al snel op screens vallen. Deze zonwering houdt tot wel 90% zonlicht en warmte tegen en is goed te automatiseren. Knikarm- en uitvalschermen zijn veelgekozen zonweringen aan woningen en boven terrassen. Bij horeca en winkels plaatsen we vaak markiezen. Deze bieden een nostalgische uitstraling en optimale zonwering, waarmee uw zaak in Waddinxveen bijdraagt aan een sfeervol straatbeeld. Wie gaat voor optimale privacy en veiligheid kan voor rolluiken kiezen. Tot slot is er een en ander mogelijk op het gebied van pergola’s en overkappingen.

Zonwering in Waddinxveen: vraag een offerte op

Let the sun shine, maar dan wel graag buiten. Bent u geïnspireerd om zonwering in Waddinxveen te laten plaatsen en benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Bel ons op 015 206 1140 of email aanvragen@sonty.nl. Sonty staat voor u klaar!

Zonwering Waddinxveen

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen Waddinxveen

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk