Zonwering in Westland door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Westland

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Westland

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering Westland

In de Westlandse kassen mag het lekker broeien, daar zijn ze immers voor gemaakt. In uw woning of bedrijfspand is het broeikaseffect minder gewenst. Laat daarom bij u in Westland zonwering monteren door Sonty. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de regio. Bij ons kunt u rekenen op A-kwaliteit zonwering, garantie op montage en een strakke afwerking. Woningen, winkels, kantoorpanden en horeca: waar de zon ook geweerd moet worden in Westland, voor de beste zonwering moet u bij Sonty zijn. Vraag nu een offerte aan of lees eerst meer.

Meerdere functies van zonwering

Wist u dat zonwering meerdere functies kan hebben? De voornaamste reden, waarom mensen in Westland zonwering laten monteren, is om te zorgen dat de zon niet naar binnen schijnt. Hierdoor wordt het (vooral in de zomer) niet zo snel veel te heet binnen. Ook wordt hinderlijke lichtinval hiermee tegengegaan. Tot zover is alles u waarschijnlijk bekend. Wellicht is het nieuw voor u, dat er soorten zonwering zijn die helpen bij warmte-isolatie, de veiligheid vergroten of in te zetten zijn voor promotie. Sonty kan deze soorten zonwering allemaal bij u in gemeente Westland leveren.

Isolerende zonwering

Zonwering die de zonnestralen tegenhoudt, de veiligheid vergroot en ook nog eens warmte-isolerend werkt. Klinkt dat niet ideaal? Deze zonwering is in het Westland zeer populair bij winkeliers, maar ook bij menig woningeigenaar hebben we het mogen monteren. We hebben het hier over rolluiken. Wanneer ze gesloten zijn, verduisteren ze de ruimte vrijwel volledig. Tegelijk houden ze ongenode gasten buiten en houden ze de warmte binnen. Zo slaapt u in de winter met een veilig gevoel en hoeft u de volgende dag minder te stoken.

Uw logo hier

Nog een soort zonwering die in Westland populair is bij winkels, maar ook bij horeca: markiezen. Dat zijn die gebogen schermen met gesloten zijkanten en een strookje golvende stof onderin. Ze kunnen als een harmonica worden uitgeklapt. Markiezen geven een klassieke uitstraling aan uw pand. Bedrijven in Westland vinden deze zonwering extra interessant, want ze bieden allerlei mogelijkheden voor reclame. De naam van uw winkel of horecazaak, uw bedrijfslogo, de merken die u verkoopt; u laat het eenvoudig op uw markiezen drukken.

Elektrisch bedienbaar

Bent u voor uw kantoorpand in Westland op zoek naar zonwering? Dan raden we meestal aan om voor screens te kiezen. Deze schermen zijn sterk en bestand tegen de meeste weersomstandigheden (bij storm omhoog halen). Ze houden tot wel 90% warmte en zonlicht tegen en bieden tegelijk vrij zicht naar buiten. Voor velen net zo belangrijk: wij kunnen deze zonwering in Westland leveren met elektrische bediening. Zo kunt u grote aantallen screens in één keer laten zakken of omhoog halen.

Laat zonwering in Westland monteren door Sonty

Naast bovenstaande soorten zonwering kunt u kiezen uit knikarmschermen, uitvalschermen en zonwering voor uw veranda, pergola of serre. De meeste soorten zijn uit te rusten met elektrische bediening. Wij helpen u graag met de keuze voor de meest geschikte zonwering. Westland ligt bij ons om de hoek, dus met Sonty neemt u een bedrijf uit de regio in de arm. Laat het monteren van de zonwering gerust aan ons over. Bij Sonty werken vakmensen met oog voor detail en u krijgt van ons twee jaar garantie op de montage. Wanneer kunnen we bij u in Westland zonwering komen monteren?

Zonwering Westland

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Westland

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk