Zonwering in Zoetermeer door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Zoetermeer

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Zoetermeer

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Zoetemeer laten plaatsen?

De vraag naar goede zonweringen is groot – ook in Zoetermeer. Niet zo vreemd, want deze systemen houden zonlicht en warmte eenvoudig buiten de deur. Zo kunt u in de zomer van een heerlijk koele binnenruimte genieten. Bent u in Zoetermeer op zoek naar zonwering, als: zonneschermen, jaloezieën of knikarmschermen? Schakel dan het werk van Sonty in. Bij ons geniet u altijd van de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op!

Verschillende modellen

Wie door de straten van Zoetermeer wandelt, valt één ding op: zonwering komt in meerdere vormen en maten voor. Deze vindt u ook in het assortiment van Sonty terug. Als professioneel bedrijf werken wij alleen met de beste merken. Zo kunt u tot wel 15 jaar van de producten profiteren. Wij leveren in Zoetermeer – onder andere – de volgende zonwering:

  • Screens;
  • Uitvalschermen;
  • Knikarmschermen;
  • Jaloezieën;
  • Rolluiken.

Maatwerk

De gevels van Nederlandse woningen variëren sterk. Binnen de wijken van Zoetermeer zal de manier, waarop een zonwering moet worden gemonteerd, dan ook per huis verschillen. Onze monteurs komen bij u thuis langs om maatwerk te leveren. Ze bekijken uw gevel en stellen vast welke montagewijze hierbij past. Of u nu een standaardmaat nodig heeft of een op maat moet laten maken: wij regelen het voor u!

Gegarandeerd hoge kwaliteit

Sonty is specialist in zonwering: daarom vinden wij het belangrijk dat u vanuit het mooie Zoetermeer van een hoge kwaliteit geniet. Wij leveren om die reden alleen A-merken, die u jarenlang plezier garanderen. Hiervoor geldt natuurlijk de standaard garantietermijn. Onze monteurs werken ook netjes en precies. Daarom bieden wij daarnaast ook een montagegarantie van twee jaar. Zo is succes altijd verzekerd!

Direct in Zoetermeer zonwering kopen?

Zonneschermen, jaloezieën, knikarmschermen: bijna overal in Zoetermeer komt u zonwering tegen. Bij woningen. Bij kantoorpanden. Bij restaurants. Voor de beste systemen gaat u naar Sonty. Vraag vandaag nog een offerte aan of bezoek onze showroom. U vindt deze aan de Reflectiestraat 51 in Nootdorp. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 015 206 1140 of stuur een e-mail naar aanvragen@sonty.nl. Weet u al welke zonwering u in Zoetermeer voor buiten wilt kopen?

Zonwering Zoetermeer

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Zoetermeer

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk