Zonwering in Gouda door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Gouda

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Gouda

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Gouda

Heerlijk, die stralende zon. Tenminste, wanneer u vrij bent en lekker naar buiten kunt. Wanneer het steeds warmer wordt in uw woning of kantoor in Gouda, klinkt zonwering ineens als een goed idee. Gelukkig is dé specialist op het gebied van zonwering in de buurt. Sonty biedt verschillende oplossingen, waarmee u het broeikaseffect binnen kunt voorkomen. Rolluiken, screens, markiezen; welke zonwering u ook kiest, Sonty komt naar Gouda om het met de grootste vakkundigheid te monteren. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

 

Een goed binnenklimaat is beter voor de zaken

Heeft u een winkel, bedrijf met ontvangstruimte of een showroom in Gouda, trakteer uw klanten dan op een goed binnenklimaat. Met zonwering van Sonty maakt u hierin een grote stap. Wist u dat uw airco veel minder hard hoeft te werken, wanneer de binnenruimte in de eerste plaats al minder hard opwarmt? Zo zorgt zonwering dus voor een fikse besparing. Daar komt bij, dat uw klanten, gasten of zakenpartners bij u beter in hun vel zullen zitten. Wanneer zij zich cool voelen, zullen ze eerder geneigd zijn met u zaken te doen. Zo kent Gouda met zonwering van Sonty alleen maar winnaars. Behalve de zon dan, maar die heeft nog genoeg andere plekken om met haar stralen te beschijnen.

 

Soorten zonwering

Zolang de mensheid bestaat, is al gezocht naar manieren om beschutting tegen de zon te creëren. De uitvinding van glazen ruiten heeft nog een schepje bovenop de behoefte aan vernieuwingen in zonwering gedaan. Zodoende kan men in Gouda inmiddels gebruik maken van vele soorten zonwering. We zullen er een aantal toelichten, zodat u een idee heeft van de mogelijkheden rondom uw woning of bedrijfspand.

 

Luifels en uitstekende schermen

Er zijn verschillende soorten zonwering, die u aan uw gevel in Gouda kunt (laten) monteren. Een knikarmscherm, bijvoorbeeld, is erg geschikt voor plekken waar veel mensen onderdoor lopen. De knikkende armen lopen parallel aan het scherm, waardoor er naar beneden toe niks uitsteekt. Ideaal voor boven terrassen en aan winkelgevels boven de stoep. Uitvalschermen, daarentegen, steunen met twee armen tegen de gevel. Het voordeel hiervan is dat ze minder uitsteken en daardoor wat compacter zijn. Een klassieke zonwering, populair onder restaurants en winkels in Gouda, zijn de nostalgische markiezen. Met de gewelfde vorm en gesloten zijkanten houden ze het zonlicht maximaal buiten en de klandizie binnen.

 

Schermen en afdakjes

Screens vormen een veelgebruikte zonwering aan kantoorpanden en appartementen in Gouda. Deze lopen parallel aan het raam en zijn van alle bediengemakken te voorzien. Wanneer screens in serie zijn geschakeld, kan met één druk op de knop een hele verdieping in een verkoelende schaduw worden gehuld. Rolluiken zijn extra geschikt voor de begane grond. Deze houden namelijk niet alleen de zonnestralen, maar ook nieuwsgierige blikken en grijpgrage inbrekers buiten. Tenslotte kunt u in Gouda plaatsnemen onder horizontale verandazonwering, een stijlvolle keuze voor in de achtertuin.

 

Nu een offerte voor zonwering in Gouda opvragen

We werden zo enthousiast van het vertellen over zonwering, dat we bijna zouden vergeten over ons bedrijf Sonty te vertellen. We zijn een jong bedrijf met een team van ervaren vakmensen. Voor advies over en het monteren van zonwering in Gouda, staan wij dagelijks voor u klaar. Met hetzelfde enthousiasme en vakkundigheid staan we u graag te woord met persoonlijk advies. Neem contact met ons op via telefoonnummer 015 206 1140 of email aanvragen@sonty.nl en we voorzien u van een vrijblijvende offerte op maat.

Zonwering Gouda

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen Gouda

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk