Zonwering in Den Haag door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Leiden

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Leiden

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering in Leiden

In Nederland krijgen we gedurende het jaar zo’n beetje alle weertypes wel een keer voor de kiezen. De zon die volop aan de hemel staat, zal bij de meesten in Leiden een lach op het gezicht toveren. Het voelt haast als vloeken in de kerk om toe te geven, dat u ook wel eens last heeft van de zon en haar felle stralen. Toch plaatsen wij van Sonty regelmatig zonwering in Leiden.

Waarom zonwering plaatsen?

Vindt u het ook zo fijn en overzichtelijk, wanneer de functie van iets in de benaming verwerkt zit? Zonwering is zo’n woord en doet precies wat het zegt: de zon weren. Of, om preciezer te zijn: met zonwering beperken we het bereik en effect van zonnestralen van buiten naar binnen. In de buitenlucht is de zon voor velen een welkome metgezel. Het kan echter behoorlijk hinderlijk zijn als de zon van buiten naar binnen schijnt. Denk maar eens aan het broeikaseffect dat kan ontstaan bij de combinatie zonnestralen en glas. Of wat dacht je van de felle schijnsels op je beeldscherm, waardoor je jezelf met toegeknepen ogen hoofdpijn bezorgt? Daarom kiest ook Leiden ervoor om zonwering te (laten) monteren aan huis of bedrijfspand.

Besparen op airconditioning

Voor een goed binnenklimaat is frisse lucht essentieel. Daarom kiezen veel bedrijven en huishoudens in Leiden ervoor om airconditioning aan te leggen. Deze regelt luchtverversing en verkoeling. Met zonwering zorgt u dat de lucht binnen minder wordt opgewarmd. Zo hoeft de airco minder hard te werken om de binnentemperatuur aangenaam te houden. Door aan uw huis, winkel of restaurant in Leiden zonwering te plaatsen, bespaart u dus aanzienlijk op kosten voor climate control.

Charme in het Leidse straatbeeld

Wist u dat zonwering kan zorgen voor een klassieke uitstraling? Er zijn namelijk verschillende soorten zonwering. Kiest u voor markiezen, dan kiest u voor nostalgisch ogende, gebogen zonneschermen. U heeft ze vast wel eens gezien aan gevels bij terrassen of karakteristieke winkels. Markiezen zorgen dan ook voor een bepaalde charme in het straatbeeld van Leiden. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om te bedrukken met logo’s of reclame.

Sonty en soorten zonwering in Leiden

Bij Sonty zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonwering. Met plezier komen we naar Leiden voor het plaatsen van knikarmschermen, rolluiken, screens en meer. Kijk voor een overzicht van alle soorten zonwering op onze website. Heeft u hulp nodig met uw keuze, heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via een van de vele contactmogelijkheden.

Zonwering Leiden

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Leiden

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk