Zonwering in Nootdorp

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Nootdorp

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Nootdorp

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

In Nederland lijkt het soms alsof de zon slechts af en toe schijnt. Toch zult u binnen regelmatig last hebben van zonnestralen in uw ogen of op uw scherm. Wanneer u bij uw bedrijf of woning in Nootdorp zonwering laat plaatsen, voorkomt u dit probleem. Bovendien zult u dan veel minder last hebben van opwarming van de binnenruimte. Hiermee bespaart u op energieverbruik voor de airco. Wilt u extra duurzaam bezig zijn, neem dan voor het plaatsen van zonwering contact op met een bedrijf uit de regio. Daarvoor heeft u de juiste website gevonden, want Sonty is dé specialist in zonwering in Nootdorp!

Waarom zonwering plaatsen

We stipten het al even aan in de inleiding: het plaatsen van zonwering levert u vele voordelen op. Bedrijven in Nootdorp laten zonwering plaatsen om verschillende redenen. Zo zorgt het bijvoorbeeld voor een prettiger en gezonder klimaat om in te werken. In kantoorpanden, vaak voorzien van grote raampartijen, wordt veelal met computers en beamers met schermen gewerkt. Lichtinval door het raam kan daarbij behoorlijk hinderlijk zijn. Ook wordt het binnen al snel een broeikas, wanneer de zon vol door de ramen naar binnen schijnt. Het gevolg is dat de airco harder moet blazen, wat door veel werknemers ook niet als prettig wordt ervaren. Ook in uw woning in Nootdorp kunt u zich met zonwering veel ongemak en geld besparen. Overtuigd? Laten we eens kijken welke soorten zonwering we bij u in Nootdorp kunnen plaatsen.

Veelgekozen zonwering voor kantoorpanden

Wanneer men bij ons advies vraagt over zonwering voor kantoorpanden in Nootdorp, dan adviseren we vaak het (laten) installeren van screens. Dat zijn schermen van glasvezel met een grove weefstructuur, die verduisterend werken maar waar u nog wel doorheen kunt kijken. Zo voorkomt u het broeikaseffect op kantoor, net als hinderlijk lichtinval op schermen, zonder uw werknemers van de buitenwereld af te sluiten. De glasvezelschermen zijn uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Ook zijn screens gemakkelijk uit te rusten met automatische bediening, waarmee u hele secties in één keer kunt verduisteren. Dit alles maakt van screens de meestgekozen zonwering voor kantoren in Nootdorp.

Stijlvolle zonwering voor horeca en winkels

Wilt u aan uw winkel of horecagelegenheid in Nootdorp zonwering plaatsen, dan heeft u rekening te houden met een aantal factoren. Een daarvan is een praktische: moeten er mensen onder de zonwering door kunnen lopen? Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer uw voorgevel aan het trottoir grenst. In dat geval bieden knikarmschermen uitkomst. Deze schermen schuiven uit vanaf boven het raam, zonder lager gemonteerde steun-armen. Gaat u voor klassieke stijl en flair? Dan is er een speciale soort zonwering die wij in Nootdorp kunnen monteren, namelijk markiezen. Deze hebben een nostalgische uitstraling en zorgen voor een optimale zonwering. Bekijk voor een volledig beeld ons overzicht van soorten zonwering.

Neem contact op voor zonwering in Nootdorp

Bent u voornemens om een bedrijf in de arm te nemen voor het plaatsen van zonwering, neem dan contact op met Sonty. Wij zijn in Nootdorp gevestigd en in zonwering gespecialiseerd. Neem contact op met Sonty in Nootdorp en uw zonwering wordt snel en vakkundig geplaatst. “De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”, zo vertelt een van onze klanten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of bel of mail ons voor meer informatie.

Zonwering in Nootdorp

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Nootdorp

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk