Zonwering in Den Haag door Sonty

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Rotterdam

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Rotterdam

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Waarom zou u zonwering willen laten monteren in Rotterdam? Wij mensen hebben een haat-liefdeverhouding met de zon. De zon zorgt er, samen met andere factoren, dat er leven mogelijk is op onze planeet. In de zomer aanbidden we dit hemellichaam massaal vanaf het strand. Toch zijn er situaties waarin we de zon liever buiten houden. In dat geval kunt u Sonty Montage inschakelen. Wij monteren vakkundig hoge kwaliteit zonwering in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Waarom zonwering plaatsen?

Er zijn verschillende redenen om zonwering te plaatsen, zowel thuis als aan uw bedrijfspand. Een belangrijke reden is klimaatbeheersing. Wanneer we Rotterdam binnenrijden, dan zien we talloze kantoorpanden met glazen gevels. Een prachtig aangezicht, maar glas geeft ook een broeikas-effect. Daar krijgt men het behoorlijk warm van op kantoor. Door zonwering te plaatsen is het binnenklimaat beter beheersbaar. Ook wordt het lichtinval op computerschermen en beamerprojecties beperkt. Ook bij u thuis in Rotterdam geeft zonwering deze voordelen. Denk daarnaast aan het creëren van schaduwplekken in de tuin. En laten we het decoratieve effect niet vergeten; een paar mooie markiezen kunnen uw huis een klassieke charme geven.

 

Welke soorten zonwering zijn er?

Bij Sonty Montage werken we met verscheidene soorten zonwering, die we in Rotterdam en omstreken kunnen plaatsen. We kijken graag samen met u welke het beste past bij uw huis, winkel, restaurant of bedrijfspand.

  • Knikarmschermen: een zeer ruimtebesparende oplossing. Het scherm strekt zich uit door twee knikarmen, die horizontaal uitklappen;
  • Uitvalschermen: een zonnescherm, dat op twee armen steunt. De armen bewegen horizontaal om het scherm in- en uit te klappen. Geschikt voor plekken waar u minder vaak langsloopt.
  • Screens: de meest effectieve en compacte manier om warmte buiten te houden. Het scherm schuift in en uit, parallel met het raam. Meest gebruikte oplossing voor kantoren en bedrijfspanden.
  • Rolluiken: zonwering met een dubbele functie. Naast zonlicht en warmte worden hiermee ook inbrekers geweerd. Een plus voor de veiligheid in Rotterdam.
  • Markiezen: gebogen zonneschermen. We zien ze vaak aan gevels van restaurants, winkels en culturele gebouwen. Geven een klassieke uitstraling. Daarnaast zijn markiezen zeer geschikt om bedrijfslogo’s op te plaatsen.
  • Pergola- en verandazonwering: verschillende vormen van zonwering voor buitenplekken. Goed te combineren met slingerplanten, als natuurlijke zonwering. Mooie keus als u gaat voor een groener Rotterdam.

     

Zonwering plaatsen in Rotterdam

Sonty is gevestigd in Nootdorp. Vanaf hier rijden we in no-time naar Rotterdam om bij u zonwering te monteren. We vertrouwen op de kwaliteit van onze materialen en vakkundigheid van onze monteurs. Toch kan er wel eens iets stuk gaan, bijvoorbeeld in de bewegende delen. Daarom geven we twee jaar garantie op de montage van zonwering in Rotterdam. Dat geeft u een stukje extra zekerheid; elk bedrijf zegt kwaliteit te leveren, wij laten het liever zien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zonwering Rotterdam

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Rotterdam

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk