Zonwering in Rijswijk door Sonty

Sonty: uw specialist in

PVC vloer(en) in Delft

Op zoek naar een PVC vloer voor in uw woning? 
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Rijswijk

Op zoek naar een PVC vloer in Delft? Sonty heeft een divers aanbod PVC vloeren. Wij leveren en plaatsen uw nieuwe PVC graag in Delft. En dankzij de scherpe prijzen van Sonty betaalt u nooit teveel voor uw nieuwe vloer! Een PVC vloer kent vele voordelen. Zo is deze slijtvast, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Bekijk ons aanbod PVC vloeren en vraag direct een offerte aan!

Wat is een PVC vloer?

PVC is een afkorting voor polyvinylchloride, een soort kunststof dat vaak wordt gebruikt voor de productie van vloerbedekking. PVC-vloeren zijn ook in Delft zeer populair vanwege hun duurzaamheid, het gemakkelijke onderhoud en de betaalbaarheid. De vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en designs, waaronder houtlook, marmerlook en tegellook. Wist u dat veel PVC-vloeren ook waterbestendig zijn? Daardoor kunt u een PVC vloer ook leggen in een vochtige ruimte. Denk bijvoorbeeld aan uw badkamer of keuken in Delft.

De voordelen van een PVC vloer in Delft

Er zijn veel voordelen aan de PVC-vloer. Dat is dan ook de reden dat veel mensen tegenwoordig voor een PVC vloer kiezen. Enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Duurzaamheid: PVC-vloeren zijn zeer slijtvast en kunnen jarenlang meegaan. Daarmee is een PVC vloer in Nootdorp ook een milieuvriendelijke keuze!
  • Gemakkelijk onderhoud: PVC-vloeren zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en vereisen weinig onderhoud.
  • Betaalbaar: PVC-vloeren zijn een betaalbare optie in vergelijking met andere soorten vloerbedekking zoals hardhout of marmer.
  • Waterbestendigheid: PVC-vloeren zijn doorgaans waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.
  • Verschillende stijlen en designs: PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en designs, waaronder houtlook, marmerlook en tegellook.
  • Geluidsdempend: PVC-vloeren hebben een geluiddempende werking, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in woningen met meerdere verdiepingen.

Voor welke PVC vloer gaat u?

Zoals eerder benoemd zijn onze PVC vloeren verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen. Momenteel zijn PVC vloeren met een visgraatmotief en PVC vloeren met betonlook erg populair. Voor welke vloer kiest u voor uw woning, appartement of bedrijfspand in Delft?

Uw PVC vloer laten leggen in Delft

Ziet u het niet zitten om zelf uw PVC vloer te leggen in Delft? Dat snappen we maar al te goed! Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw PVC vloer in Delft er prachtig bij komt te liggen!

Zonwering Rijswijk

Sfeervol genieten

Bent u op zoek een PVC vloer voor uw woning of bedrijfspand? Schakel de vakmensen van Sonty in voor: 

– Het leveren van uw nieuwe PVC vloer
– Het leggen van uw PVC vloer

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Montage raamdecoratie

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk