Zonwering in Zoeterwoude

Sonty: uw specialist in

ZONWERING in Zoeterwoude

Montage van zonwering & rolluiken met hoogwaardige service
A-Kwaliteit | Garantie | Maatwerk

Knikarmscherm in Zoeterwoude

Sonty is een jong bedrijf met zeer vakkundig personeel, waar service en kwaliteit op nummer één staat.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

Zonwering Zoeterwoude

Of het nu zomer of winter is in Zoeterwoude, zonwering is altijd nuttig. In de zomerperiode staat de zon dichter bij het noordelijk halfrond. Als de stralen dan door het raam naar binnen schijnen, zal de ruimte snel opwarmen. In de winterperiode is de (geringere) opwarming juist goed, want minder stookkosten. De zon staat dan echter lager aan de hemel. Daardoor word je er meer door verblindt en schijnt ‘ie meer op je beeldscherm. Voorkom het broeikaseffect binnen en hinderlijk lichtinval met zonwering van Sonty. We staan klaar om onze expertise in te zetten om bij u in Zoeterwoude zonwering te monteren. Onze producten zijn van A-kwaliteit en u krijgt bij ons garantie op de montage. Kijk snel verder en vraag een offerte aan!

Zonovergoten Zoeterwoude

Zoeterwoude ligt in een gebied met een bovengemiddeld aantal zonuren ten opzichte van de rest van Nederland. Om nu van een zonovergoten vakantieoord te spreken is misschien wat overdreven, maar gemiddeld 1600 uur zon per jaar is toch best wat. Rust uw kantoorgebouw, bedrijfspand, winkel of woning in Zoeterwoude uit met zonwering. Zo heeft u binnen geen last van ongewenste lichtinval. Daarnaast kunt u juist gebruik maken van al die zonuren. Pak een dosis vitamine D tijdens een wandeling in de pauze. Plaats zonnepanelen op uw dak om groene energie mee op te wekken. De zon is ten slotte een belangrijke levensbron. Hij moet alleen niet te veel naar binnen schijnen.

Soorten zonwering

Voor zowel bedrijven als particulieren in Zoeterwoude hebben wij verschillende soorten zonwering beschikbaar. We zullen ze kort benoemen, zodat u zich alvast kunt oriënteren. Welke zonwering voor uw situatie en wensen het meest geschikt is? We helpen u graag met deskundig advies.

  • Knikarmschermen en uitvalschermen: deze zonweringen worden aan uw gevel in Zoeterwoude gemonteerd en kunnen worden in- en uitgeschoven. Het scherm komt dan van de gevel af te hangen en steunt op de armen.
  • Screens en rolluiken: bij kantoorpanden wordt meestal voor screens gekozen. Deze lopen parallel aan het raam. Door de geweven structuur kunt u erdoor naar buiten kijken, terwijl ze de zonnestralen op een slimme manier breken. Rolluiken hebben een dubbele functie. Ze verduisteren de binnenruimte volledig en houden ongewenst bezoek buiten. Daarom is dit een veelgekozen zonwering bij winkels in Zoeterwoude, maar ook woningen worden er vaak mee uitgerust.
  • Markiezen: de klassieker onder de zonweringen. Deze zonwering is erg populair bij winkels en horeca in Zoeterwoude. Ze zorgen voor een karakteristiek straatbeeld en houden zonlicht optimaal tegen.
  • Zonwering voor pergola’s, veranda’s en serres: wilt u binnen of in de tuin gedoseerd van de zon genieten? Dan kunnen wij bij u in Zoeterwoude speciale zonwering monteren voor uw veranda, serre of terrasoverkapping. Met behulp van elektrische bediening kunt u precies regelen hoeveel zonlicht er geweerd moet worden.

Zonwering nodig? Sonty komt naar Zoeterwoude

We hebben zonnig nieuws voor u: uw zoektocht naar zonwering in Zoeterwoude is geslaagd. Wij kunnen u als zonwering-experts adviseren en de producten vakkundig
bij u monteren. We vertrouwen hiervoor op ervaren vakmensen. Dat vertrouwen geven we door aan u door 2 jaar garantie op de montage te geven. Bovendien maakt u een ‘groenere’ keus door een bedrijf uit de regio in te huren. We zijn gevestigd in Nootdorp en we zijn snel ter plekke in Zoeterwoude om zonwering te monteren. Kunnen we voor u een offerte opmaken? Klik of tap op de knop hieronder. Neemt u bij vragen gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

Zonwering Zoeterwoude

Sfeervol genieten

Bent u op zoek naar zonwering waar u onder kunt zitten? Denk dan aan een knikarmscherm of pergola zonwering.

Toch liever verkoeling in uw slaapkamer of werkkamer maar wel uw zicht naar buiten behouden? Denk dan aan een uitvalscherm of zip screen.

Last van slecht slapen na een nachtdienst? Denk dan aan een rolluik. Een rolluik heeft meerdere functies, wilt u meer weten over deze functies? Onder het kopje rolluik leest u meer over de voordelen van een rolluik.

“De mannen van Sonty montage reageren snel op berichten van hun klanten, geven goede service, zijn klantvriendelijk en leveren hun werk netjes af.”

“Vriendelijke en nette gasten. Wij hebben voor onze slaapkamer en die van onze dochter, rolluiken laten plaatsen door Sonty. Zeer blij met het resultaat. Ik beveel Sonty zeker aan bij iedereen!”

“Ontzettend blij met onze nieuwe elektrische rolluiken van Sonty Montage. Erg prettige communicatie en een zeer mooie prijs voor deze topkwaliteit en uitstekend vakmanschap. Ik kan niet anders zeggen: voor zonwering moet je bij deze mannen zijn! Dankjewel Joey!”

Zonwering laten plaatsen in Zoeterwoude

Contact

Wilt u meer informatie over wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en laat u inspireren door een van onze medewerkers, zodat u aankomende zomer sfeervol kunt genieten.

Voor het monteren en bezorgen staan wij voor u klaar. Met oog voor detail, zorgen wij voor een strakke afwerking zowel binnen als buiten.

 

Telefoonnummer

Adres

Frijdastraat 8F
2288 EX Rijswijk